Om du är intresserad av kök från Polen, har du hittat rätt.

Det att skapa en unik interiör kräver unika lösningar. En intressant vision och beståndsdelar av högsta kvalitet är det som skapar ditt framtida kök. Vi vet hur man smidigt förenar en mångårig erfarenhet med kunskap om moderna inredningstrender. Målet är att skapa ett utrymme som är funktionellt, användarvänligt och stiligt.

Köket ska vara noggrant planerat,

Vi levererar kök i hela Sverige, oavsett hur långt norrut man bor

Vi kan dock också samarbeta via nätet, bara du skickar till oss mätningar. När vi besöker dig, skapar vi en skiss av ditt rum, tar vi nödvändiga mätningar och markerar till exempel uttag och bärande väggar. Då pratar vi också om dina förväntningar och krav. När vi har fått reda på dina behov och rummets potentiella möjligheter, kan vi sätta igång med planritning.

 

När vi skapar kök från Polen, lägger vi stor vikt vid användarbarhet och estetik

Vi ritar din interiör med tanke på de färger du har valt. Vi förverkligar gärna dina egna idéer om det framtida köket, det krävs bara att de passar till rummets möjligheter. De projekt och förslag, som vi har för dig, återspeglar vår långa erfarenhet, stora branschkunskap och vårt intresse i aktuella inredningstrender. Medan vi ritar ett projekt åt dig, tänker vi också på att köket ska vara funktionellt. Vi tillverkar skräddarsydda kök, enligt indelning i fem olika områden. De moderna tillbehören i form av till exempel cargo-korgar, låddelare, hydrauliska lyftsystem till fronter, är ett självklart tillägg. Vårt mål är att nå en kompromiss mellan din vision av drömkök och de faktiska möjligheterna av ditt utrymme.

 

 

Köket ska vara perfekt, för det är den viktigaste platsen i hela huset

Det är ju i köket som man lagar mat för hela familjen. Därför är funktionalitet viktigast när det gäller köksplanering. Köket ska också vara elegant, så att det passar till resten av huset. Det är också viktigt att köket är mysigt och man helt enkelt trivs där. När vi förbereder ett projekt för dig, har vi allt detta i åtanke. Vi erbjuder skräddarsydda kök av högsta kvalitet, som karakteriseras av ett modernt utförande och en stor funktionalitet. Vid tillverkning använder vi bara material av bästa slag, för att du kan njuta av ditt stiliga kök i flera år framåt.

 Köket från polen ska vara perfekt

 

 

Köket ska vara noggrant planerat, för där ligger husets centrum – platsen för umgänge och återhämtning

Vi föreslår olika lösningar som självklart gör matlagning enklare och snabbare. Vi känner till flera knep som skapar ett mysigt utrymme, där du kan varva ner. Vårt mål är att skapa ett kök som gör det enklare att njuta av livet.

 

 

Hos oss får du ett unikt projekt, ritat enligt dina behov, och ett utmärkt utförande   

Dessa två drag karakteriserar våra kök. Vi ritar och tillverkar köksmöbler som håller sig i många år, inte bara några säsonger. Vi vet att under den vardagliga användningen, utsätts möblerna för olika prövningar. Och vi garanterar att våra möbler klarar den stora utmaningen.

Vi på Studio-Kuchni tar emot varje uppdrag. Du kan vara säker att vi vägleder dig genom hela processen – från ett bra projekt, genom fackmässiga mätningar, till en trygg montering. Vi är här för dig och ditt framtida kök. Vi kommer alltid med några tänkvärda rekommendationer och inspirerar dig till att hitta din egen stil.

I vår offert finns köksmöbler och tillbehör till avslutande behandlingar av olika slag – både moderna och klassiska. Vi förverkligar dina idéer samtidigt som vi anpassar dem till rummets möjligheter. Det perfekta köket är ju elegant och praktiskt på en gång.

 

 

 

Det som är viktigast vid planläggning av det framtida köket är att ställa dina behov i centrum

Tillsammans skapar vi ett kök som kommer att hålla i många år framåt, utan att förlora något av sin ursprungliga finess och funktionalitet. Eftersom det är du som väljer färger och material, återspeglar köket din unika stil. Kök från Polen ritas och tillverkas i Polen, men levereras till hela Sverige. Alla våra kök karakteriseras av två saker: ett utseende utöver det vanliga och en hög funktionalitet. Dessa faktorer är viktigaste när det gäller kökets vardagliga användning. Tillsammans kan vi ge ditt kök en fräsch look. Du kan glömma alla de inskränkningar som hittills gjorde det omöjligt att förverkliga ditt drömkök.