Du är intresserad av

ett kök i en high-tech stil

Kök i en high-tech stil har varit populära sedan slutet av 1900-talet. Det var en tid av den kraftiga teknologiska utvecklingen samt flera tekniska nyhter och detta påverkade även design. High-tech stilen karakteriseras av raka linjer, mycket glas, konstbelysning och glänsande metalliska utsmyckningar. High-tech stilen föddes  i storstad och har spridits snabbt sedan dess. Nu är den en av dem populäraste.

Ett kök i high-tech stilen har allt för att underlätta arbete i kök. Det handlar om flera teknologiska innovationer och en modern utformning. Om du väljer kök i high-tech stilen, kan du förvänta dig en magisk effekt – ett mycket modernt och bekvämt kök.

Det som är typiskt för ett high-tech kök är att det är överdrivet lyxigt. Moderna material, maximal funktionalitet och extravaganta möbler skapar allesammans ett komfortabelt och originalt utrymme.

En annan lösning typisk för ett modernt kök är att man använder många element av metall, glas och plast. Rostfritt stål (inox) och nickel dominerar ofta.

I ett high-tech kök är väggarna enkla och osmyckade. Det finns däremot mycket av konstbelysning, och tack vare detta ser de moderna detaljerna exklusivt och elegant.

 

Alltomkoksluckor.se

Unika skräddarsydda kök

Vi är verksamma i hela Sverige

info@alltomkoksluckor.se || +48 506 990 166 || +48 737 470 123