Tänker du på ett nytt kök? Läs vår guide innan du väljer…

Tänk nu på ditt drömmkök, vad är det du ser?

Vi har arbetat i branschen för 23 år nu och vi har hjälpt hundratals kunder att förverkliga deras köksdrömmar. Våra kök är planerade på så sätt att de tillfredsställer även de högsta kraven. Varje projekt behandlar vi individuellt och det är därför våra kök är eleganta, funktionella, hållbara och till fördelaktigt pris.

Att planlägga ett nytt kök är en uppmaning…

Vilka slags problem är vanligaste när det gäller planering av ett kök?

Man behöver råd och hjälp, när det gäller budget och förväntningar. Det finns ofta en oro att man slösar pengar på något som inte är värt det.

Det finns många saker som ser bra ut i en katalog eller teknisk beskrivning, men i verkligheten är opraktiska. Om man inte har någon erfarenhet i planläggning, kan man lätt hamna i en situation där man betalar för mycket i onödan. Utbud av tillbehör och material är stort, därför riskerar man att välja något som saknar funktionalitet eller är dyrt och av låg kvalitet. Dessutom har man inte tid och lust att jämföra flera hundra produkter, och man vill visserligen inte köpa gris i säcken. Ett kök måste vara välplanerat, då funkar det som en investering och ökar värde på ditt hus.

Ett kök kan vara svårt att inrätta på ett funktionellt sätt

Forskning visar att man brukar förnya ett kök varje 15-20 år. Man borde alltså överväga saken noggrannt för att undvika felaktiga val. Ett av de vanligaste felen är att man inte fullt utnyttjar kökets fördelar, och följaktligen förlorar man den efterlängtade platsen för matlagring. Ett felplanerat kök är en orsak till att arbetet i köket blir svårare. Ett kök borde vara ett hjärta av ditt hus och inte ge några anledningar till irritation. Om man har ett problem med hälsa, går man till en läkare. Och om man har ett problem med ett felplanerat kök, borde man också anlita en specialist. Vi som har planlagt flera hundra kök vet hur man kan utnyttja varje fördel av ditt rum.

Ett motbjudande, oestetisk kök i många långa år

Ett oestetiskt kök är ingen orsak till stolthet. Har du ett bränannde problem med att arrangera och verkställa ett fint kök? Varje kök borde vara husets hjärta, särskilt när det gäller dess funktionalitet och utseende. Vi vill ju alla gäster att beundra vårt kök, utan att kritisera dess fel.

Man måste hitta en designer som kännetäcknas av stor kunskap, unik stil, professionell rådgivning och pålitlighet

Vi vet hur viktigt det är för dig att ha ett drömmkök. Därför vill vi förverkliga dina köksdrömmar på bästa möjliga sätt. Icke‑professionella lösningar och ohållbart utförande är inget alternativ. Ett kök måste vara omtyckt av de som bor i huset och beundrat av dem som besöker oss. Ingen vill ett fult, ohållbart kök. Därför är det värt att anlita specialister, när det gäller ditt nya kök.

Man oroar sig ofta inför montering

Om man beställer ett skräddarsytt kök och monterar det på egen hand eller med hjälp av en okunning monteringsgrupp, riskerar man att skada vissa delar eller montera på felt sätt och följaktligen förlora pengar.

Varför oss?

Vill du ha ett smakfullt kök av högsta kvalitet?

Vi garanterar att våra kök och övriga tjänster är av högsta kvalitet. Det som står i centrum för oss är du och dina köksdrömmar. Vi levererar stiliga, eleganta, funktionella och hållbara kök.

Otillgängligt sortiment samt råd och hjälp

Vi erbjuder ett brett utbud av varor från både inhemska och utländska tillverkare. Dessutom, i vår offert finns produkter som endast avses för ateljédistribution och inte är tillgängliga i näthandel. Vi ska hjälpa dig att välja varje detalj i ditt kök så att effekt blir förträfflig – ett vackert kök i den budget du har.

 

Ett beundransvärt projekt av ditt nya kök

Ditt nya kök ska få en unik karaktär och bli till en vacker ikon av ditt hus. Och allt detta tack vare ett projekt skapat av en kunnig designer med 23 års erfarenhet.

En kunnig designer, 23 år i branschen

24 långa år av projektritning, kurser, projektuföranden både i Polen och hela Europa, passion och stor teknisk kunskap. Allt detta och även mer – en stark vilja att du ska känna dig lycklig i det nya köket. Det är det som skapar vårt goda rykte, både i kundkretsen och i branschpressen. Vi ritar våra kök så att varje del är anpassad till resten och helheten är vacker, smakfull och funktionell. Vi erbjuder råd och hjälp när det gäller val av tillbehör, vi hjälper dig helt enkelt undvika några fel. Med oss slipper du att jämföra flera hundra varor för att hitta den bästa, eftersom vi vet att din tid är viktig. Du behöver ingen teknisk utbildning för att kunna planlägga ett fint och beundransvärt kök, vi hjälper dig med allt.

Vi vet hur man gör nackdelar till fördelar

Vi garanterar att varje nackdel i ditt kök kan vi göra till en stor fördel. Den bästa möjliga versionen av ditt kök är inom räckhåll. Vill du ha ett kök som ser ut exakt som i de populära inredningsmagasinen? Så ska det bli! Förutom stiligt utseende garanterar vi stor funktionalitet och ett utrymme med trivsam atmosfär.

 

Vi behandlar varje uppdrag individuellt

Vi är måna om att du får ditt drömmkök. Det spelar ingen roll hur mycket tid det ska ta. Att rita ett nytt kök är vår stora passion och vi påbörjar varje projekt med ren entusiasm. För oss är varje kund unik, liksom varje projekt är viktigt, både ett stort och litet.

Vi förbereder ett projekt eller värdberäkning på ditt kök

Beställ ett projekt eller välj ett datum för mätning och se hur lätt vi förändrar ditt kök. Du kan även skicka in dina projekt för en avgiftsfri prisberäkning.

 

Sammanfattningsvis…

För att sammanfatta, kan man säga att ett nytt kök är en lång process. Man utsätts för olika svårigheter och det är lätt att göra några fel. Forskning visar att vi brukar renovera kök varje 15-20 år. Då är det självklart att vi söker råd och hjälp. Det handlar inte bara om felplacerade pengar, utan även om onödig stress. Flera av våra kunder hade i början ett stort problem med att planera ett funktionellt och fint kök. När vi nu pratar med dem, säger de att det är en stor skillnad mellan det gamla och det nya köket. Man får större lust att själv laga mat eftersom alla hushållsartiklar är lättillgängliga och lagringsutrymme är flera gånger större. Dessutom är det nya köket en bra plats att umgås, ha en fikastund eller träffa vänner. Våra kunder brukar ofta berätta att deras nya kök ger en wow-effekt hos dem som besöker hemmet. Ett välplanerat kök kan bidra till att resten av huset också ser bättre ut. De som redan har anlitat oss, säger att våra kök är eleganta och funktionella och att de utgör husets hjärta.

Genom 23 år har vi förverkligat flera köksdrömmar

Vi har arbetat 23 år i branschen, vi har alltså hjälpt flera hundra personer. Vi har kunskap och erfarenhet som krävs för att skapa ett elegant och funktionellt skräddarsytt kök. Vår skicklighet styrks av flera intyg, garanti och rekommendationer. Om du anlitar oss, får du stöd av proffs steg efter steg – från en erfaren designer till ett pålitligt monteringsteam. Dessutom om du bestämmer dig för att göra några ändringar i ditt kök i framtiden, är vi glada att hjälpa dig en gång till. Vi tillverkar kök som ska hålla i flera år.

Vi tror på ett lyckat partnerskap

Vi strävar efter att ha mycket goda relationer med våra kunder. Ärlighet står i fokus – vi tror att det är bättre att avråda dig någon lösning än att se dig missnöjd med ditt kök. Tack vare den teknologiska utvecklingen, kan man nu ersätta dyra material med billigare substitut, vilket ger lika elegant effekt till fördelaktigt pris. Vi vet att stil är viktig – välplanerade material, former och färger skapar en utmärkt helhet. För oss är du som vår kund viktigast och vi behandlar varje uppdrag individuellt. Vår långa erfarenhet, stor passion och unikt tillvägagångssätt använder vi för att skapa vackera, hållbara kök i originellt utseende.

Hur funkar det?

Vi ritar ett projekt, gör det till verklighet, samarbetar – nu och i framtiden

Att samarbeta med oss är enkelt och klart. Vanligtvis delas samarbetet i tre steg.

Steg 1: Vi mätar upp ditt utrymme eller förbereder projekt utan att besöka dig

Steg 1 –  Vi är proffs på att ta mått på ditt kök. Vi kommer gärna till dig för att noggrant mäta upp ditt rum och markera alla tekniska detaljer, såsom anslutningar och uttag. Vi garanterar att då mått vi tar stämmer med verkligheten, du behöver inte oroa dig. Vi kan även rita ett projekt utan att besöka dig. Då berättar vi gärna för dig hur man mäter upp ett rum. Vi arbetar alltid med stor noggrannhet så att det färdiga köket är bäst, både när det gällar kvalitet och utseende.

Steg 2: Vi garanterar en trygg frakt och en professionell montering

Vi levererar och monterar våra kök i hela Polen och utomlands. Vårt monteringsteam har en stor erfarenhet. Vi arbetar med nogrannhet och anpassar kök efter ditt utrymme. Det färdiga köket ser ut exakt som i projekt.

Samarbete i framtiden

Kök ritas ev en erfaren designer, som har arbetat i branschen 23 år. Vi träffas och pratar om det preliminära projektet tills vi kommer överens om ett projekt som är bäst för dig i varje aspekt.

Följ oss på Facebook

Vi känner stolthet över att våra kunder rekommenderar oss och gillar oss på Facebook.

 

Alltomkoksluckor.se

Unika skräddarsydda kök

Vi är verksamma i hela Sverige

info@alltomkoksluckor.se || +48 506 990 166 || +48 737 470 123